Dit moet u weten over spouwmuurisolatie!

Heeft u een spouwmuur? Dan is het verstandig om te kiezen voor spouwmuurisolatie in Amersfoort. Bij Werken Op De Bouw zetten we een aantal voordelen van spouwmuurisolatie op een rijtje.

Beter voor het milieu en de portemonnee

U denkt misschien dat spouwmuurisolatie een flink dure klus wordt. U moet een vakman inschakelen, en dat kost materiaal, reiskosten, etc. Spouwmuurisolatie levert echter een forse energiebesparing op! Deze besparing kan variëren tussen de 5 tot 11 m3 gas per vierkante meter per jaar. Op de lange termijn haalt u dus de kosten voor het laten isoleren van uw spouwmuur er ruim uit. U hoeft met spouwmuurisolatie minder hard te stoken, en zo helpt u het milieu en uw portemonnee een handje!

Minder kosten aan spouwmuurisolatie

U kunt met de isolatie van uw spouwmuur niet alleen op uw energierekening besparen, maar het laten isoleren van uw spouwmuur wordt ook door de overheid gestimuleerd. Energiebesparende maatregelen zoals het laten aanbrengen van spouwmuurisolatie vinden zij namelijk erg belangrijk. U kunt daarom wellicht in aanmerking komen voor subsidie van de overheid of gemeente bij spouwmuurisolatie in Amersfoort. Hiermee wordt de terugverdienperiode dus nog verder verkort. Vraag dus snel een offerte aan bij een isolatiespecialist om meer te weten te komen over de kosten.

Minimale overlast bij spouwmuurisolatie in Amersfoort

U hoeft niet bang te zijn dat de hele woonkamer op de schop moet wanneer u uw spouwmuren laat isoleren. De meeste bedrijven zorgen namelijk voor zo weinig mogelijk overlast. In de voeg aan de buitenzijde van de woning wordt in elke m2 een gaatje gemaakt dat niet groter is dan een muntstuk van 1 euro. De isolatie wordt onder lichte druk in de muur geblazen. Vervolgens worden de gaatjes dichtgemaakt en ziet u er niets meer van terug!

Bespaar ook geld en kies voor spouwmuurisolatie!

U kunt met isolatie dus ontzettend veel geld besparen op de energierekening. Heeft u hier wel interesse in? Vraag dan eens een offerte op bij een isolatiespecialist!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *