Meer bekendheid voor uw merk met beursstanden

Beursstanden zijn breed vertegenwoordigd op diverse vakbeurzen en zakelijke evenementen. Wat is de invloed van beursstanden op een beurs en waarom zou ook u voor een beursstand moeten kiezen? In dit blog vertellen wij u meer over beursstanden en wat u kunt doen voor een succesvolle beurs.

Meedoen aan een vakbeurs of zakelijk evenement

Het is vaak erg leuk om mee te doen aan een vakbeurs of zakelijk evenement. De vele beursstanden zijn een lust voor het oog en u kunt hier perfect reclame maken voor uw product of dienst. Het is een intensieve dag, waarbij veel komt kijken. Voorafgaand dient u al na te denken over de investering die u wenst te doen, wat uw doelstelling is en hoe u uw beursstand wilt inrichten. Ook de deelname aan de beurs zelf en de op- en afbouw horen hierbij. Heeft u ook al nagedacht over eventuele follow-up acties? Het liefst wilt u een blijvende indruk achterlaten met uw stand. Gelukkig kunnen wij u van de beste tips voorzien, zodat uw beursstand ongetwijfeld een succes gaat worden.

Wat bent u van plan?

Voordat u besluit naar een ontwerpen van beursstanden te gaan, is het allereerst van belang om over enkele zaken na te denken. Welke boodschap wenst u met uw stand uit te dragen? Welke afmetingen wenst u voor uw stand en wat is de precieze locatie? En zijn er specifieke onderdelen van de stand die u vaker wenst te gebruiken? Ook is het goed om na te denken hoeveel ruimte u nodig heeft om eventuele flyers, producten of relatiegeschenken uit te stallen.

Wat is uw budget?

De materiaalkeuze voor beursstanden is immens. Dit maakt dat u veel keuze heeft, maar dit ook onoverzichtelijk kan worden voor u. Houd daarom uw budget in acht wanneer u een beursstand laat ontwerpen. Begin hier pas mee wanneer u zeker weet wat uw budget is. Dit bepaalt namelijk welke materialen en producten in aanmerking zullen komen voor het ontwerp. U heeft hierbij ook de keuze uit producten die u vaker kunt gebruiken. Denk aan producten die eenvoudig te wisselen zijn of losse prints. Zo kunt u deze na de beurs hergebruiken bij een showroom, winkel of wellicht op de volgende beurs.

Maak van uw stand het middelpunt

Hoe zorgt u dat u bezoekers naar uw stand krijgt? Door van uw stand het stralende middelpunt te maken uiteraard! Als u een restaurant ziet dat vol zit en gezelligheid uitstraalt en een restaurant waarbij slechts enkele tafels bezet zijn, dan gaat u toch ook liever naar het vollere restaurant? Een leuke manier om van uw beursstand een publiekstrekker te maken, is om hier lekker eten of drinken aan te bieden. Denk aan een barista die de lekkerste koffie inschenkt of een smoothiebar. Wat ook slim is om te doen, is om een oplaadpunt voor telefoons en laptops te installeren. Tijdens zo’n bezoek aan een beurs zijn er ongetwijfeld bezoekers die hun device wat extra stroom willen geven. Het is ideaal wanneer dit bij uw beursstand kan en u springt er ook nog eens uit ten opzichte van beursstanden die dit niet hebben.

Denk na over cadeautjes voor uw gasten

Beursstanden kunnen er nog meer uitspringen door het uitdelen van cadeautjes. Of dit nu pennen of stickers zijn, alles wat gratis is, wil men graag hebben. Vaak worden er ook USB-sticks uitgedeeld of cadeautjes die meer bedrijfsgerelateerd zijn. Nog beter is het om zelf iets origineels te verzinnen. U zult zich verbazen over hoe snel men uw beursstand weet te vinden wanneer u gratis spullen weggeeft. Houd er echter wel altijd rekening mee dat het cadeau in verband moet staan met het product of de dienst die u aanbiedt, daar anders het effect verloren kan gaan.

Val op in de massa

Met de vele beursstanden die aanwezig zijn, bent u niet de enige standhouder die aandacht vraagt van bezoekers. Zorg er daarom voor dat uw beursstand er echt uitspringt. Denk aan een loungeruimte, zodat bezoekers hier tot rust kunnen komen. Of wat dacht u van een grote ballenbak of speelautomaat in de stand zelf? Indien u een carwashbedrijf bent, kunt u ter plekke aanbieden de auto te wassen van de bezoekers. Dit zorgt ervoor dat u een blijvende indruk achterlaat.

Schakel een bedrijf voor uw standbouw in

Heeft u na het lezen van onze tips nog geen specifiek idee over hoe u opvalt tussen al die beursstanden? En wilt u een ontwerp laten verzorgen waarmee u zeker succes boekt? Schakel dan een professioneel bedrijf in dat uw beursstand kan ontwerpen. Er zijn diverse bedrijven die dit voor u kunnen doen en tevens over veel ervaring beschikken. Kijk rond op internet om te bekijken welk bedrijf geschikt is voor u en tegemoet komt aan uw wensen. Wij wensen u veel succes met het zoeken van een professional die ervoor zorgt dat uw bedrijf straks opvalt tussen de beursstanden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *