Het is vrij gemakkelijk gebeurt. Na alle hectiek van de ochtend sluit u de deur van uw woning. O nee! Sleutels vergeten! Of u staat lekker te kletsen met de buurman terwijl u ineens een harde klap hoort; de deur. Heel herkenbaar voor velen onder ons. Zo onhandig, met onnodig veel tijdverspilling tot gevolg. Wat is het dan fijn dat er mensen zijn die dit euvel snel en doeltreffend kunnen verhelpen. In Almere is er een slotenmaker die dit gemakkelijk voor u kan oplossen.

Geen rambam

Onlangs maakte een aantal jongvolwassenen een leuk item op televisie dat ging over de slotenmakers die er een potje van maakten. Laatstgenoemden bleken uiteindelijk onbetrouwbare ‘oplichters te zijn als het ging om de kosten die zij vroegen voor hun inbrekersdiensten. Daarnaast werd in de uitzending duidelijk hoe gemakkelijk het is voor een kwaadwillend persoon om snel in uw woning te komen. Met een simpel bankpasje was het kinderspel om in te breken. Dit wil natuurlijk niemand. Inmiddels is het wel duidelijk dat als je toch je sleutels in je broekzak hebt, je deze maar beter kunt gebruiken om het slot van de voordeur extra dicht te draaien.

Wat doen slotenmakers eigenlijk?

Niet alleen voor het openen van de per ongeluk dichtgeslagen deur zijn slotenmakers prettige mensen. Zij kunnen u met een aantal andere zaken goed van dienst zijn. Ik noem een aantal voorbeelden:

  • Voor het openen van de deuren van uw gesloten auto
  • Voor inbraakbeveiliging van uw woning en advies
  • Kluizenservice
  • Voor het plaatsen van extra sloten
  • Voor een sleutelplan binnen uw bedrijf

Toch fijn om te weten dat een slotenservice zo lekker veelzijdig is. Als eigenaar van een auto zonder centrale deurvergrendeling kan ik u vertellen dat het in een onbewaakt ogenblik vrij snel voor kan komen dat u de auto niet meer in kan. Sta je daar met je handen, schouders en heupen vol net ingekochte weekendboodschappen?! De slotenmaker van Algemeen Slotenservice is er dan gelukkig binnen een half uur. Zo hoeft u niet zo heel erg lang te wachten. Een ezel stoot zich niet vaker aan dezelfde steen. Dat geldt overigens niet uitsluitend voor dit soort sleutelzaken.

Dag en nacht

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat u middenin de nacht voor een dichte deur komt te staan. Een afgebroken, verloren of vergeten sleutel is dan behoorlijk vervelend. De slotenmaker waar ik aan denk vindt dat gelukkig niet zo erg. Met de dag- en nachtservice mag u uzelf blijmoedig prijzen. De storingsmonteur is er om u op ieder moment weer binnen te laten. Wilt u inmiddels ook wel weten wie deze helden zijn? Neem dan eens een kijkje op hun site. Mocht u dan toch buitengesloten worden, dan is er die ene man die helpen kan. In Almere en ver daarbuiten.