Kruipruimte isoleren, de uitkomst voor uw woning

Heeft u er al eens aan gedacht om uw kruipruimte te isoleren? Dat kunnen wij u zeker aanraden. In sommige kruipruimtes staat het gehele jaar water. Wist u dat een vochtige kruipruimte ongezond is en tevens voor veel overlast kan zorgen? Kruipruimte isolatie is zowel een betaalbare als ideale oplossing om een natte kruipruimte tegen te gaan. Wij vertellen u graag meer over het nut van uw kruipruimte isoleren, zodat u straks precies weet hoe aangenaam een kruipruimte isolatie voor uw woning kan zijn.

Waarom uw kruipruimte isoleren?

Uw kruipruimte isoleren is een ideale oplossing tegen vocht en schimmel op uw muren en vloeren. De vieze, muffe lucht verdwijnt hiermee uit de ruimte en ook de overlast van slakken en muggen neemt af. Het voorkomt dat uw vloerbalken gaan rotten, wat een gevaarlijke situatie kan zijn voor uw veiligheid in uw woning. Ook aan de hoge luchtvochtigheid in uw woning komt hiermee een einde. Zoals u kunt lezen, zijn er diverse redenen voor het isoleren van kruipruimtes. Met name voor een betere gezondheid voor uzelf en meer veiligheid, raden wij het u zeker aan uw kruipruimte te isoleren.

De beste manier om uw kruipruimte te isoleren

Als men kiest om de kruipruimte te isoleren, wordt er nog wel eens getwijfeld aan de beste oplossing hiervoor. Men twijfelt dan veelal tussen een bodemisolatie of een vloerisolatie. Wij adviseren u een vloerisolatie wanneer uw kruipruimte droog en wat hoger is (hoger dan 50 cm). Hierbij wordt een isolatielaag tegen de onderkant van de vloer gemaakt, wat de meest effectieve oplossing is. Heeft u last van een vochtige kruipruimte waarbij er schimmelproblemen of problemen met optrekkend vocht zijn? Maak dan de keuze voor een bodemisolatie, om het probleem geheel bij de bron aan te pakken. Van vervelende schimmels of vochtproblemen heeft u straks geen last meer!

Laat uw kruipruimte isoleren door een expert

Wilt u ook uw kruipruimte laten isoleren? Ga dan op zoek naar een expert bij u in de omgeving en laat u informeren omtrent wat zij voor u kunnen betekenen. Via Google kunt u vele professionals vinden die waar vakwerk leveren. Wij wensen u veel succes indien u ervoor kiest uw kruipruimte te laten isoleren en nog vele aangename woonjaren!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *