Voldoet ‘ie nog?

Als u wilt weten of een machine nog voldoet is een machine keuring de beste oplossing. Wij vertellen u graag waarom. Het komt namelijk nog veel te vaak voor dat bedrijven besluiten een machine weg te doen, terwijl het na een grondige keuring misschien alleen wat klein onderhoud nodig had. Aan de andere kant zijn er ook bedrijven die een keuring overbodig en weggegooid geld vinden. Ook dit is verkeerd, want het doet de veiligheid teniet. Machines die al lang draaien, moeten soms nou eenmaal gerepareerd of onderhouden worden. Gebeurt dit niet, dan kunnen er ernstige ongelukken ontstaan. Kortom, regel zo’n keuring. Lees hieronder waarom. Ook geven we nog vijf punten weg waarop u moet letten als een bedrijf voor deze machine keuring zoekt!

Repareren is beter dan vervangen

Wist u dat het repareren van een machine vaak veel voordeliger is dan het te laten vervangen? Na een machine keuring blijkt vaak dat er enkel één onderdeel vervangen hoeft te worden. Een professioneel bedrijf in machine service en onderhoud kan precies dat onderdeel voor u vinden. Via betrouwbare leveranciers en voor een lage prijs. Zo’n bedrijf haalt zelfstandig het onderdeel voor u op. En het monteert het in uw machine. Had u geen keuring laten uitvoeren, dan had u wellicht op het punt gestaan de machine te vervangen. Ontzettend zonde! Plan bij elk klein ongemak in uw machine dus een machine keuring in. Er valt vaak nog veel te redden!

Veiligheid dankzij een machine keuring

Nu hebben we het vooral gehad over de financiële voordelen van repareren ten opzichte van vervangen. Maar een machine keuring is nog ergens belangrijk voor. En wel de veiligheid van de mensen die met de machine werken. Middels een keuring kan namelijk ontdekt worden dat een bepaald onderdeel danig aan het verslijten is. Misschien staat er iets wel op een enorme spanning. Of kunnen er grote, zware onderdelen afbreken. U begrijpt al, dit kan ernstige ongelukken opleveren. Wees dit voor. Laat een bedrijf met ervaren vakmensen een machine keuring uitvoeren.

Vijf punten om rekening mee te houden

Maar hoe vindt u nou zo’n professioneel bedrijf met ervaren vakmensen? Houd rekening met de volgende punten:

  • Biedt het meerdere diensten?
  • Hanteert het bedrijf flexibele werktijden?
  • Heeft u één aanspreekpunt bij het bedrijf?
  • Bevat het bedrijf veel kennis in de machinebouw?
  • Kan uw productieproces zo goed mogelijk als doorgaan tijdens de keuring?

Overtuigd?

Kortom; controle, onderhoud en reparatie is van zeer groot belang. Bent u ook overtuigd? Zoek dan nu een bedrijf dat bij u een machine keuring kan uitvoeren zoals jc-tec.eu!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *