Kies de perfecte vloer voor uw woning

Het is niet eenvoudig om een nieuwe vloer voor uw woning uit te kiezen. Er zijn zoveel verschillende soorten, kleuren en motieven. Welke is nou het meest geschikt? In dit blog vertelt Werken op de bouw u graag over de voordelen van quick-step laminaat om de keuze makkelijker te maken.

Eenvoudig te plaatsen

Zoekt u een vloer die u gemakkelijk en snel zelf kunt plaatsen? Dan is Quick-step laminaat geschikt voor u. Door het handige klik-systeem zit uw nieuwe vloer zo in elkaar en ligt hij mooi strak in uw woning. Er is geen lijm voor nodig, dus u voorkomt vlekken en geknoei. De handige instructies zorgen dat zelfs mensen met twee linkerhanden deze vloer eenvoudig kunnen leggen. Zo maakt het bijvoorbeeld niet uit in welke hoek van de ruimte u begint met leggen, het resultaat is altijd even mooi.

Een warme en zachte vloer

Loopt u thuis graag op sokken of blote voeten? Dan zult u de Quick-step laminaat vloer zeker waarderen. Deze vloer voelt namelijk lekker warm aan en is zelfs zacht om op te lopen. Bovendien is de vloer altijd perfect horizontaal vanwege de tanden die goed in de groeven passen. Hierdoor ontstaat er een vloer zonder niveauverschillen. Dat loopt wel zo lekker.

Gemakkelijk schoon te houden

Omdat de Quick-step vloer zo strak gelegd kan worden, ontstaan er geen naden en voegen waar vuil tussen kan gaan zitten. Daarnaast is de vloer ook nog stofwerend en waterbestendig. U hoeft uw Quick-step vloer alleen af en toe te stofzuigen of te dweilen om hem mooi te houden. Vanwege de duurzaamheid van de vloer zult u jarenlang van uw Quick-step vloer kunnen genieten, zelfs bij intensief gebruik!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *