Van glaszetter tot schilder

Bent u van plan om uw woning te laten verbouwen? Het is dan prettig om uw klussen bij één klusbedrijf onder te brengen. Dit zorgt voor korte communicatielijnen, een vast aanspreekpunt en een duidelijke offerte. Ideaal dus als u uw klus uit kunt besteden aan een allround klus – en bouwbedrijf, waar u bijvoorbeeld zowel een glaszetter als schilder vindt. Lees in dit blog meer over allround klusbedrijven en bekijk onderaan het voorbeeld van allround klusbedrijf Van der Burch Schilderwerken.

Wilt u gaan verbouwen?

Loopt u al een tijd rond met de gedachte om uw woning te verbouwen? Wellicht omdat u over wilt gaan op meer duurzame oplossingen zoals dubbel glas, of puur omdat u uw interieur een andere uitstraling wilt geven? Het vinden van het juiste adres voor de realisatie van uw ideeën is vaak zo simpel nog niet. Het liefst wilt u al uw klussen onderbrengen op één adres. Waar u zowel een glaszetter, als een schilder, als stukadoor vindt. Een klantgericht bedrijf dat met u meedenkt, en passende nazorg biedt. Tegenwoordig zijn er veel verschillende allround klusbedrijven werkzaam. Hoe weet u nu welk bedrijf er bij u en uw wensen past?

Een keuze voor het juiste schildersbedrijf

Wat u nodig heeft, is een meedenkend, goed georganiseerd klusbedrijf dat uw plannen om kan zetten in een prachtig eindresultaat. Bekijk daarom ook voorbeelden op de website van dergelijke bouwbedrijven en kijk naar het portfolio van de desbetreffende glaszetter of schilder. Immers, aan het afgeleverde werk kunt u vaak beoordelen of het bedrijf voor u de juiste keuze is. Vraag ook in uw omgeving eens naar mensen of die ervaring hebben met bepaalde bedrijven.

Stappen in het bouwproces

Er zijn een aantal stappen die u als opdrachtgever kunt doorlopen met het bedrijf van uw keuze. Het is immers zeer belangrijk dat de verbouwing of de klus geheel volgens uw wensen verloopt. Bespreek daarom de volgende punten:

  • In de idee fase bespreekt u uw wensen en een mogelijk ontwerp
  • Ontwerp, tekeningen en begroting worden verder naar uw wens uitgewerkt
  • Maak heldere afspraken en zorg voor een goede communicatie
  • Zorg voor een vast aanspreekpunt tijdens de verbouwing
  • Bewaak de kwaliteit tijdens de voortgang van uw klus

Van glaszetter tot schilder: het personeel van een allround bouwbedrijf moet altijd bijdragen aan de kwaliteit van uw bouwklus!

Van der Burch Schilderwerken Groningen

Woont u in Groningen en bent u van plan om te gaan verbouwen? Een voorbeeld van een allround klusbedrijf waar u zowel een glaszetter als schilder vindt, is Van der Burch Schilderwerken.