DISC adviesbureau

Dutch Industrial Safety Consultants, afgekort DISC is een onafhankelijk adviesbureau. Een adviesbureau dat wereldwijd opereert en zich heeft gespecialiseerd in de volgende segmenten:

  • Veiligheid
  • Kwaliteitsborging
  • Milieuzorg
  • Brandveiligheid

DISC ondersteunt en begeleidt overheden, bedrijven en particulieren met verschillende vraagstukken en onderzoeken. Deze vraagstukken en onderzoeken hebben te maken met vergunningen, documenten, Arbo, milieuzorg en andere zaken die u in onze specialismen kunt tegenkomen.

Complete dienstverlening

De kracht van DISC is dat er wordt gehandeld vanuit de kern van een zaak. Het denken en doen is niet enkel gebaseerd op de technische en juridische aspecten, de tactische en strategische aanpak telt even zwaar mee. Bovendien is DISC resultaatgericht en streeft naar een hoge service naar de klant toe. Doordat DISC verschillende specialismen bezit onder één dak is het mogelijk om een ruimtelijk plan compleet van begin tot eind te begeleiden en uit te voeren. Dit in combinatie met de benodigde onderzoeken die verricht moeten worden. Zoals brand, geluid, energie en milieuonderzoeken. Verder kan DISC u helpen met zaken die betrekking hebben op kwaliteit, veiligheid en arbeidshygiëne. Deze dienstverlening verricht DISC met een professional team van adviseurs, instructeurs en specialisten. Een team van meer dan 70 deskundigen die altijd klaarstaan om u te adviseren op het gebied van brandveiligheid, integrale veiligheid en Arbo diensten.

Veiligheidskundige

De veiligheidskundige van DISC is zeer goed op de hoogte van de fijne details van de Nederlandse wetgeving omtrent veiligheid, op elk gebied. De kennis die hij bezit gebruikt hij voor detachering en advisering van bedrijven over de veiligheidswetgeving en de Arbowet. Verder inventariseert hij risico’s op de werkplek en oordeelt hij over de veiligheid van de werkomgeving voor medewerkers. Indien het noodzakelijk is dat er andere maatregelen ingevoerd moeten worden om de veiligheid van werknemers en derden te garanderen, dan zal de veiligheidskundige van DISC u ondersteunen om deze door te voeren. Bovendien geeft de consultant eventueel een vakopleiding aan de medewerkers van uw bedrijf om hen te trainen in verschillende veiligheidsaspecten. Kortom onze consultancy dienst heeft een gerichte en effectieve aanpak.

Wetgeving

De Nederlandse wet en regelgeving is voortdurend in verandering. Dit geld voor de integrale en brandveiligheid maar ook milieu normen zoals geluid; schadelijke stoffen; afvalverwerking daarom is het nodig dat de deskundigen regelmatig wijzigingen monitoren en u op de hoogte houden: zodat u tijdelijk aanpassingen kunt verrichten in u bedrijf.

DISC staat voor u klaar met betrouwbaar en professioneel advies. Uw zorg is onze zorgǃ

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *