We kennen het allemaal. Er is iets mis met de leiding in de badkamer. U gaat zelf aan de slag, maar het lukt maar niet. Het water spuit alle kanten op, de badkamer wordt vies en u bent wanhopig. Ga niet zelf aan de slag. Maar hoe blij zijn wij dat er loodgieters zijn. De loodgieter komt op momenten dat je hem echt nodig hebt. Vooral wanneer dat een ontstoppingsdienst is dan kan het nooit op tijd genoeg zijn.

Pijpleidingen en meer

Wist je dat een loodgieter meer kan en doet dan je in eerste instantie zou denken? Het installatiebedrijf dat ik nu voor ogen heb is een behoorlijk veelzijdige. Voor een optimaal comfort in je woning installeren ze airconditioning in je woning en kunnen ze deze ook nog eens voorzien van advies op het gebied van zonne-energie. Zij geven over laatstgenoemde onderwerp niet alleen advies, maar zij installeren ook de middelen waarmee de energie van de zon omgezet kan worden in elektriciteit of warmte voor in de woning.

En wat is ‘meer’?

Naast airconditioning en zonne-energie kan het installatiebedrijf nog meer voor de eigenaar van een woning betekenen. Denk hierbij aan:

  • Een gehele badkamerrenovatie. Handig als je bedenkt dat door de ogen van een loodgieter een badkamer er toch anders uitziet. Hiermee kunt u verstoppingen in de toekomst wellicht voorkomen.
  • Luchtbehandeling. Voor een prettig klimaat in huis kan een installateur veel betekenen. Ziekenhuizen, verzorgingstehuizen maar ook kantoren en fabrieken kunnen hier behoorlijk baat bij hebben.
  • Duurzaamheid. Door verschillende oplossingen in groene energie, maar ook door middel van de keuze voor bepaalde materialen en producten kan de duurzaamheid van een pand sterk verhoogd worden. Kortom: Ecocomfort.
  • Het aanleggen van geheel nieuwe elektriciteit. Het is voor de veiligheid in de woning van essentieel belang dat het aanleggen van de bedrading en de meterkast professioneel gebeurt door een installatiebedrijf.

Geluk voor de mensen in de buurt van Ede

Het installatiebedrijf waar het al die tijd al over gaat is Rothuizen Krol uit Oosterbeek. Deze specialist in installatietechniek heeft een storingsdienst voor alle bewoners van Ede, Oosterbeek, Renkum, Wageningen en omgeving. Dat is een geruststellende gedachte wanneer je wanhopig op zoek bent naar de loodgieter die je ontstopping verhelpen kan. Op ieder uur van de dag zijn deze helden bereikbaar.